S

Silky

Sony A500
Sony A77

*** Update 16-09-2009*** In Zoomnummer 08 2009 zijn maar liefst 2 foto's van mij geplaatst (Expertcursus Dierenfotografie). Ben ikzelf natuurlijk heel erg trots op :-) Leuk dat je interesse toont in mijn profiel! Van mijn eigen poezen werden altijd veel foto's geknipt, zeker als ze kittens hadden. Omdat ik op een gegeven moment toch meer wilde als huis tuin, en keuken foto's heb ik in het voorjaar van 2008 een spiegelreflex camera aangeschaft, de Sony A200. Daar ben ik nu druk mee aan het hobbyen. Ik houd me vooral bezig met dierfotografie.Inmiddels fotografeer ik buiten mijn eigen poezels en onze Engelse Bulldog Noa ook regelmatig andermans huisdieren. In de toekomst wil ik me ook wat meer gaan verdiepen in portret en modelfotografie,maar ben me nog aan het bedenken hoe ik dat precies ga aanpakken. Omdat ik nog een echte 'beginner' ben vind ik het leuk om feedback (tips, kritiek) op mijn foto's te krijgen om hier natuurlijk weer van te leren.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
burrybrink
12 jaar geleden
Hoi Silky of Leonie. Ik zie in jouw profiel bij niveau 'beginner' staan. Als ik echter jouw foto's bekijk, dan zien die er eigenlijk wel erg professioneel uit! gr. Burry.
boesken
12 jaar geleden
amai ben hier eens gaan kijken in uw fotootjes en pracht exemplaren hoor, knap werk !!! gr sandra
iwanjason
13 jaar geleden
Ja dankje wel ik zou het aan hem door geven (: want ik zag alleen maar vrouwen staan bij Erotiek dus ik dacht ik upload een man model op. (:
edreg
13 jaar geleden
super mooie dieren foto's maak je. gr regina
mgjvk
14 jaar geleden
Heyyy Leonie, Hoest? ;) Ik moest er net ff aan denken... Heb jij laatst trouwens nog mijn foto's per mail ontvangen? Groetjes !!!
fotohoekcarla
14 jaar geleden
ik ben fan!! in 1 woord superprachtig wat jij maakt met je camera.. stuk voor stuk mooie foto,s!!! groetjes carla