Sjvdp

Nikon D800

Fotografeer graag architectuur en longexposure met bigstopper

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
H
Henkje
2 jaar geleden
Wat heb jij toch mooie, fijne en inhoudelijk zeer aansprekende foto's op 500 px, Sjoerd. Heb er zojuist nog wat bekeken en er wat bijgezet. Het niveau spreekt me zeer aan! Ga binnenkort weer verder met je foto's. Zoom is voor mij afgedaan. Groeten, Henk.
H
Henkje
2 jaar geleden
Dank voor het als favoriet aanmerken van mijn Saturnusfoto. Groeten, Henk.
Sjvdp
2 jaar geleden
Tuurlijk. Ik hou wel van dit soort foto's. En wou even weten of het goed met je gaat
H
Henkje
2 jaar geleden
Met mij gaat het niet zo. Door de val ben ik nogal beperkt met mijn linkerarm en schouder. En onlangs te horen gekregen dat ik een ernstige botontkalking heb. Maar ondanks dit alles kan ik nog goed fotograferen. Alleen: Ik ben Zoom strontzat. Voorlopig plaats ik alleen als ik bijv. een fotodagje met Bob en/of een ander fotomaatje heb. Ik ben al die logo's op Zoem meer dan spuugzat. En zeg (schrijf) er maar niks over. Dat zijn ze op hun pik getrapt! En kritisch op foto's zijn is ook al zoiets. Er is erg veel puin. Dat word me ook al niet in dank afgenomen, ondanks het feit dat ik dat dan opbouwend doe. Alles wordt hier goedgepraat (geschreven). Daar kan ik echt niet tegen. Dus voorlopig reageer ik niet meer. En dan nog al die dankjewels! Bah! Bij 500px voel ik me wel thuis. Het niveau is daar veeeeeeel hoger; en veel beter ontwikkeld. Ik ben daar te vinden onder hsiteur. Klik dan eerst op search. Groeten, Henk.
Sjvdp
2 jaar geleden
Jemig Henk, wat een ellende . Hopelijk herstel je snel. Ga ook eens op 500pix kijken Groet Sjoerd
H
Henkje
2 jaar geleden
De botontkalking komt niet helemaal goed. Heb daar medicijnen voor. Kan gedeeltelijk herstellen. Heb zojuist je foto's op 500px bekeken. Stuk voor stuk juweeltjes! Heerlijk! Dank voor het volgen. Groeten, Henk.
H
Henkje
2 jaar geleden
Dank voor het vriend en fan worden. Dat stimuleert me enorm!