smakkinje

Canon EOS 550D

Twee jaar geleden kreeg ik van mijn man mijn eerste spiegelreflex kamera. Hiervoor had ik met een oude Minolta altijd fotos genomen. Ik vind fotos heel waardevol omdat het een herinnering is en soms wel een verhaal wat de fotograaf graag aan iemand anders wilt vertellen. Zo probeer ik het mooie van mijn leven vereeuwigen door er een plaatje van te maken. Maar ik ben maar een beginner (gisteren geleerd hoe ik fotos met behulp van photoshop recht kan zetten) en heb deze site gevonden zodat anderen mij misschien tips en trucjes kan geven om beter te worden. Vandaar dat ik ook graag kritiek ontvang. Ik hoop mijn hobby verder met jullie hulp te kunnen ontwikkelen.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
Piro_zoom
7 jaar geleden
Hoi Sas, Ik zie dat je een aantal foto's verwijderd hebt. Je laat je toch niet intimideren hè? Gewoon doorgaan hoor, je eigen zin doen en je niets aantrekken van op- en aanmerkingen die je niet aanstaan of aanspreken. Weet dat ik mijn kritische noten, hoe amateuristisch ook, in ieder geval opbouwend bedoel.
Piro_zoom
7 jaar geleden
Misschien ten overvloede, nogmaals de waterpas. Ik zie dat je PS cc gebruikt. Daarin zit een waterpas. Vijfde pictogram van boven. (uitsnijgereedschap) en als je dan op je foto klikt met de CTRL ingedrukt verschijnt de waterpas. Lijntje trekken over de (scheefrstaande) horizon en de zaak wordt rechtgezet. Wat zeggen de Fransen? Simple comme bonjour? Als je het eenmaal weet wel. Succes. gr.Wil
smakkinje
7 jaar geleden
Hoe kan je de fotos op deze site draaien? Ze staan op de computer gewoon recht maar als ik ze hier plaatst draaien ze!