SnapshotA550

Canon Powershot SX20 IS

-

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
ArthurH
11 jaar geleden
Hallo, waar ben je? Vind het sowieso jammer dat je af en toe je foto's weghaalt maar nu ben je wel erg stil...hope you're ok!
unbreakablee
11 jaar geleden
thanks man voor je reakties! ben nog maar net begonnen en vind het leuk te merken dat het al zo gewaardeerd wordt. dit zorgt er zeker voor dat er nog vele foto's geschoten gaan worden :) will try not to let you down! groeten leroy
henri1952
11 jaar geleden
Reactie op plaatsing van artikel van Stefan Gan op website www.nonamusic.nl Stefan, naamsbekendheid van wie, van jou of van Nona? Jouw cv beslaat al veel A4tjes? Jouw krantenstukjes blinken uit in duidelijkheid en van de zelfgemaakte foto's kan menig fotojournalist naar mijn mening nog iets leren. Compliment.
SnapshotA550
11 jaar geleden
Dank voor je compliment! Kijk maar uit, straks ga ik naast mijn schoenen lopen. ;-) groeten van Stefan
Jola
11 jaar geleden
Hoi Stefan, Ik kom even langs om je een gelukkig en gezond, liefdevol en fotogeniek nieuwjaar 2010 toe te wensen!!! :-) Dank je voor je fijne reacties het afgelopen jaar...ik heb ervan genoten :-) Groetjes Jolanda :-)
ArthurH
11 jaar geleden
Hoi Stefan, Bedankt voor je berichtje een tijdje geleden. Toen was ik vastbesloten dat ik er mee moest stoppen, maar het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan... Nu zie ik dat jouw gallery ook een stuk kleiner is geworden, maar dat maak je absoluut weer goed met een aantal fijne portretfoto's! Dat je mijn lievelingsgenre nu ook hebt omarmd vind ik erg leuk! Gr. Arthur.
P@sc@le
11 jaar geleden
Hey Stefan, Hartstikke bedankt voor je leuke reactie bij mijn profiel :-) Ik zie dat je naar F & F Model Event in Amsterdam ben geweest. Was dat leuk? Iemand gaf mij ook die tip om te gaan, maar had shoots gepland staan dat weekend. Je mag me ook mailen: info@naturellelook.nl Groetjes Pascale