tipak16

Canon EOS 5D Mark II

In mijn gratis fototas dankzij zoom zit het volgende: Canon 17-40mm L USM Canon 50mm f/1.8 Manfrotto 293 Aluminium 3 Sections Kit + 3-Way RC1 kop Tot op heden moet ik het hier helaas mee doen...

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
ChrisFLKG
10 jaar geleden
Als je eens wat meer feedback op je foto's wil kun je je registreren bij tweakers.net. Het forum bevat een foto gedeelte waar serieus naar je uploads gekeken wordt, comments gegarandeerd. Dat je het ff weet....;)
ChrisFLKG
11 jaar geleden
Kooijman, Heb je die 5d toendertijd nieuw gekocht? Mooi ding, die lens is ook goed he? Zit wel eens te kijken voor een upgrade, jammer dat het bedrag al vrij snel oploopt.
tipak16
11 jaar geleden
Zeker een mooi ding, maakt echt topfoto's.. Had hiervoor ook een 550D maar is echt wel een groot verschil! Heb hem via marktplaats gekocht bij iemand in Maassluis. Die lens is ook mooi maar ben nog wel op zoek naar eentje met een groter diafragma, deze heeft f4 maximaal. Die foto's op jou pagina heb jij niet allemaal zelf gemaakt :-)
ChrisFLKG
11 jaar geleden
Jenn is in India geweest, is mij te druk/warm. De rest is van mij. Wat heb je betaald voor die 5D? Zat die 17-40 erbij? Je 550D verkocht?
tipak16
11 jaar geleden
550D verkocht via marktplaats en 5D was iets van 1100 ofzo, zonder die lens..