twal

Olympus E-500
Canon Powershot G11
Panasonic Lumix DMC-GX1

Ik ben Tjalle en ik fotografeer al weer ongeveer 30 jaar. In het begin dus met een donkere kamer etc. Dit was altijd wel magisch. Heb toen ook de foto vakschool gedaan jammer dat ik dit nooit heb af gemaakt. Nu fotografeer ik veel in het Wadden gebied, wij hebben het voorrecht te wonen op een schip waardoor wij veel varen en zeilen. We vertoeven dus vaak tussen Nieuw Statenzijl en Texel. Een prachtig gebied en elke keer weer anders is. Eb en vloed zorgen elke keer weer voor verandering. Waardoor je ook elke keer weer andere omstandigheden hebt op dezelfde plek bijvoorbeeld. Schiermonnikoog is ons favoriete plekje om met ons schip in de jachthaven te vertoeven. Droogvallen bij de oost punt van Schier blijft ook een favoriete plek. Groet Tjalle.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

of en discussieer mee!
b
bagger
8 jaar geleden
Nou dat zijn geen weggegooide 30 jaren. Gave foto's Tjalle, echt respect. Ik heb mijzelf weer eens beloofd om meer met de camera erop uit te trekken. Als ik jouw werk bekijk groeit mijn enthousiasme weer, ondanks dat ik nog steeds onderaan de fotografische ladder sta. Ik ga je zeker volgen. Groet, Gerard.
twal
8 jaar geleden
Gerard bedankt voor het compliment. Ben wel al lang bezig maar sinds het digitale tijdperk weer meer. zoom.nl is nieuw voor mij, en al die foto's werkt inspirerend, ook die foto's van jouw. Sorry voor de late reactie. Groet, Tjalle.