Vanmas

Canon EOS 5D Mark III
Canon PowerShot G7 X
Apple iPhone 8

Ik ben erg benieuwd naar reacties op mijn werk van de andere Zoomers. Waar ik kan, tijd heb en wil zal ik zelf ook commentaar geven.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
fveer
10 jaar geleden
Beste collega zoomer, Mijn foto is als tweede geëindigd als foto van het jaar 2013 in de categorie landschap. Ik ben apetrots! [b][url=http://zoom.nl/foto/2205887/landschap/stem-op-mijn-foto.html]Help mij om ook de publieksprijs binnen te halen![/url][/b] Bedankt! Groeten Frederik.
dx3
11 jaar geleden
mooie opnames heb je heb daarom de fan knop ingedrukt en ga ik je volgen hoop ook dat je eens bij mijn album gaat kijken en dan ook misschien de fanknop indrukt zodat we mekaar kunnen volgen. vrg henk
fveer
13 jaar geleden
Hoi Thijs, Dat is de derde keer dat ik foto's van jou eruit gepikt heb, tijd voor een kijkje dus. Ik ben fan! Groeten Frederik.
Kate1965
13 jaar geleden
Ah, ik snap het en dan zou ik het waarschijnlijk ook zo gedaan hebben. Bedankt voor de uitleg! Groet, Karin
lidewijvandijk
13 jaar geleden
Dankjewel voor je leuke reactie! Urbex is erg gaaf, maar moet je zeker niet alleen doen. Altijd een maatje meenemen, just in case anything hapens ;-)
directeur
14 jaar geleden
Hallo thijs Wilde eigenlijk een bericht bij je foto's van frankrijk plaatsen maar kwam terecht in je album wat een mooie foto's zeg van de meest uiteenlopende onderwepen heb met plezier zitten kijken Mvg. Jaco