W

Wallie54

Sony A77 II
Sony 16-50 mm 2.8
Sony 100 mm 2.8 macro
Sigma 70-200 mm 2.8
Minolta 35-80 mm
Benro macro statief
Minolta 8000 reportageflitser

Ik ben een redelijk fanatiek natuurfotograaf van 66 jaar. Heerlijk alleen in de natuur struinen en iedere keer weer iets anders ontdekken. Mijn voorkeur is macro fotografie maar ik ben ook aan het kijken af ik andere aspecten zoals landschappen, dieren etc van de natuurfotografie kan gaan beheersen. Naast natuurfotografie ben ik me aan het oriënteren op andere soorten zoals architectuur, straatfotografie enz.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
W
WillemH52
4 maanden geleden
Het futenstel heeft nu jongen, een pracht gezicht. Je weet het nest te vinden.
Janny-H
10 maanden geleden
Re.. Wallie de foto van gister is gemaakt bij de vroegere munitiefabriek Hembrug. Daar wordt de serie op tv "op zoek naar het perfecte plaatje" beoordeeld. Maar ze gebruiken ook andere plaatsen. Ik kom daar geregeld en zag nu dat ze daar in de washokken van vroeger aan het schilderen waren... Maar alles lag stil. De Titel heb ik daar even voor gebruikt.. Met een glimlach bekijken. Groetjes
W
Wallie54
10 maanden geleden
Ik probeer alles met een glimlach en positief te bekijken hoor.
Janny-H
10 maanden geleden
Super goed voor de mind... Heb ook zo eentje naast me.. Altijd positief. Grt en fijne avond.
Santakees
10 maanden geleden
Beste Wallie, leuk dat je mijn foto's gaat volgen en heb het vriendschapsverzoek natuurlijk geaccepteerd en ga jou werk zeker ook volgen, en waar mogelijk van een reactie voorzien. Groet Kees
W
WillemH52
één jaar geleden
Hallo Wallie Leuk dat je me uitnodigde vriend te worden. Veel fotoplezier! En, ben gerust kritisch. Ik wil graag verder komen. Fijn weekend. Willem
Apo
één jaar geleden
Jou foto van de dagpauwoog heb ik ook ongeveer zo. Is wel scherper en zonder storende omgeving. Wil ik wel als zogenaamde bewerking van jou foto plaatsen. Gr. Joep.
W
Wallie54
één jaar geleden
Hallo Joep, Ik ben benieuwd. Gr Walter
Apo
één jaar geleden
Dan moet je eerst boven die foto klikken op potloodje, dan naar beneden klikken op - bewerken toestaan- en dan nog lager op opslaan klikken. Daarna kan dat pas.
W
Wallie54
één jaar geleden
Is gebeurd Joep
Apo
één jaar geleden
Is niet gelukt, want dan moet er boven "meld deze foto als ongepast" staan "upload een bewerking van deze foto". Kijk bij mijn laatste foto.
Apo
één jaar geleden
Je denkt wat van mij te leren en misschien is dat wel zo. Ik zal op jou foto's gaan reageren als volger. Wellicht worden we ooit vrienden maar dan moeten we elkaar wat beter kennen. Joep.