wilfredsa

Canon EOS 400D
Apple iPhone 4

Hallo, mijn naam is Wilfred Sauren, 49 jaar, vader van 2 kinderen en woonachtig in het Limburgse Eys. Fotografie is mijn grootste hobby, waarmee ik in mijn vrije tijd veel mee bezig ben. Foto's maak ik met mijn Canon EOS400D, een prachtige camera. Graag ontvang ik reacties op mijn foto's, zodat de resultaten steeds beter kunnen worden.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
Renaatje1961
11 jaar geleden
Hallo Wilfred, Ik zie in je profiel dat de laatste reactie van mezelf is om je te bedanken voor je fanschap. Ik wil je nu vragen om mij te verwijderen uit je fanlijst. Ik kan me de laatste keer niet herinneren dat je de moeite hebt gedaan om een reactie te plaatsen. Ik bedank je voor de reacties die je wel hebt geplaatst. Renate
Renaatje1961
12 jaar geleden
Hoi Wilfred, Bedankt voor je fanschap! gr Renate
GeaFotografie
13 jaar geleden
Jammer dat er mensen zij die niet tegen een carnavals geintje kunnen.... vier al tig jaar carnaval..dus...sorry hoor...wist niet dat je KWAAD werd.... een echte carnavalsvierder KAN WEL tegen een GEINTJE... En bij ons in Salland hebben we super grote optochten... en kunnen we echt wel feest vieren hoor...kom eens kijken....leuk joh???
willy461
13 jaar geleden
Hoi Wilfred, Bedankt voor je reactie,ik zie dat je in het prachtige Limburgse Gulpen woont,en dat je daar ook al diverse foto's van hebt gemaakt,jij kan je hart daar wel ophalen zeg,wat is het mooi daar. Ik heb net als jij een canon 400 en kan je als tip geven om eens een dagje met ivn of fotoworkshop mee te doen,ik leer daar veel van,en je ontmoet mensen die ook zo van hun hobby's houden. Ik bewerk mijn foto's niet,alleen wat croppen. Groetjes Willy
Utzefke
13 jaar geleden
Hoi Wilfred, je kent me niet, ik ben Jos Creusen en woon in Eindhoven. Ik ben gevraagd om morgen in Valkenburg foto's te maken van kinderen met kanker maar kan helaas niet omdat ik zelf ziek ben. Ik ben dus naarstig op zoek naar een vervanger. Zou jij dat eventueel willen doen? Voor meer informatie kun je me bellen op 040-2114608. Alvast bedankt voor je moeite. Groetjes Jos Creusen (utzefke)
theodinie
13 jaar geleden
Hoi Wilfred, ik ben pas begonnen met fotograferen, dus kan veel tips gebruiken, bedankt. Gr. Theodinie