willy4

Canon EOS 5D Mark II

Fotografie boeit me al vanaf m'n kinderjaren. De laatste jaren ben ik er wat serieuzer mee bezig. Alles wat de natuur te bieden heeft vind ik geweldig om te fotograferen. Dieren en macro's hebben m'n voorkeur. Het is heerlijk jezelf te verliezen in de insectenwereld. Ik kijk er naar uit om commentaar te krijgen zodat ik hier weer van kan leren.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
ghodac
4 jaar geleden
Willy, wij denken altijd aan je. gr. kinh.
pietsnoeier
5 jaar geleden
Hoi Willy....we hebben het over je ....tijdens de koffie ..zit hier met Willem...toen jij er was ...waren het mooie tijden ...kwa fotografie..en eerlijkheid...mis het enorm .... Hier alles oke...en nog steeds zwaar verslaafd.... Ik hoop dat het bij jullie ook goed gaat ...groet Piet.
ghodac
6 jaar geleden
Un bonjour de kinh et winny (chienne)
c
christinel
7 jaar geleden
hallo willy, op 8 dec, 2012 schreef je dat je man met de kerst thuis zou zijn.. dat klonk zo goed!.. ik hoop dat het steeds beter is gegaan met hem.. ik wens jou en allen die je lief zijn mooie feestdagen en een gezond 2015!!.. groeten van christine.
ghodac
7 jaar geleden
Willy, wens je en je man een prettig kerstfeest gelukkig nieuwjaar. kinh, winny (hond)
marka
7 jaar geleden
hoi willy. ik weet niet of je nog wel eens kijkt bij je reacties . of prikbord . ik moest weer aan je denken ik hoop dat het goed gaat bij jullie en of je helemala gestopt bent met fotograferen . en of je man alweer en beetje gezond is . ben eigelijk best benieuwd hoe het jullie vergaat nouja misschien horen we nog van je ik wens je het beste en mis je mooie foto,s nog altijd. lieve groetjes vanuit finland . marian