w

wimh1

Pentax K100D
Pentax K-x

Hoi leuk dat je even de tijd neemt en komt kijken op mijn profiel. Een gevorderde fotograaf analoog begonnen en al wat jaartjes bezig met fotografie, de laatste jaren meer digitaal nu is het meer een vergaande hobby geworden was het eerst natuur vogel, dieren en natuurlijk de vakantieplaatjes en ben ik door toeval bij een menselijk model terecht gekomen ik probeer met mijn foto s zoveel mogelijk de schoonheid van iets te laten zien of dit nu natuur is of een model Het liefst zou ik weer met een model gaan werken want de schoonheid van het vrouwelijk lichaam(gekleed of naakt) is erg mooi en kan op diverse wijze in beeld gebracht worden Voel jij je aangesproken door zoiets om het eens te gaan doen, aarzel dan niet en meld je gerust aan voor een shoot groetjes, Wim

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
RenHan
8 jaar geleden
Lang getwijfeld, maar je vroeg me om mijn mening te geven over je foto's, dus bij deze. Hoewel ik zelf lang geen prof ben, zelfs niet gevorderd, zie ik wel dat jij dat laatste zeker niet bent (je hoeft immers niet te kunnen zingen om te horen dat iemand vals zingt). Vele jaren bezig zijn wil niet zeggen dat je dan na al die tijd gevorderd bent. Je foto's overstijgen wat mij betreft niet het niveau van vakantiekiekjes, en dan nog slechte ook. Daarbij, je bent nu bijna twee jaar actief hier en je foto's worden weinig bekeken, er komen nauwelijks reacties en je hebt nu pas een stem ... dat zijn allemaal toch wel tekenen dat je wellicht een hobby moet gaan zoeken waar je wél goed in bent of kunt worden. Schrale troost: je bent niet de enige op dit forum met een complete zelfoverschatting. Alleen, jij was degene die me vroeg om een mening. En die heb je gekregen. Ongezouten.
RenHan
8 jaar geleden
Hoi Wim, ik zie dat je een Sigma-objectief hebt en nog andere apparatuur. Maar eigenlijk zie ik hier geen foto's waarbij je die spullen gebruikt ... en misschien is het een brutale vraag, maar wil je ze misschien voor een leuk prijsje aan mij verkopen, want ik heb er wel belang bij. In elk geval om te beginnen dat Sigma-objectief, welk type is dat?
dorita
8 jaar geleden
Wat leuk dat je de vriendschapsknop hebt ingedrukt....! Gr. Dorita