yosoyferrajoy

Nikon D200

Voorheen gebruikte ik de naam FerraJoy op Zoom. Nu dus een ander account. Woon op Mallorca en heb 2 dochters die prominent in beeld komen, niet altijd met goede zin om op de foto te gaan ;) Al mijn foto´s zijn spontaan, studiowerk etc. doe ik niet aan. Gewoon lekker met de camera op stap en maar zien wat er gebeurt. Werk met CS5 en LR3. Anneke.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
pjhtheunissen
10 jaar geleden
die dag was het 40 jaar geleden dat zijn leven eindigde na 5 jaar en 88 dagen.gr.peter
Damarofoto
10 jaar geleden
Hey die Anneke, Ik heb het blauwe deurtje wat duidelijker geplaatst. Patje, is niet te houden. Hij wil met je achter dat deurtje kijken. Je roept maar als hij baldadig wordt hoor :) groetjes, Jean.
patje63
10 jaar geleden
Ik zou niet durven Jean......;)
yosoyferrajoy
10 jaar geleden
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
patje63
10 jaar geleden
Wat oooohhh? Oké,oké ik zal dan wel baldadig worden :D
loreimagine
10 jaar geleden
Bedankt voor het fanschap!
boterbloempje10
10 jaar geleden
Heb net je site even bekeken. Mooie foto's. Leuk dat je fan van me bent geworden. Heb bij jou ook de fanknop ingedrukt. Hoop nog veel meer mooie foto's van je te mogen bewonderen. groetjes Hanneke
Damarofoto
10 jaar geleden
Heeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy, Bonjourrrrrrrrrrrrrrrrr, Goedemorgennnnnnnnnnn, Wat is dit leuk. Welkom terug in de wereld die zoom heet :) Iets van dien aard, schreef ik ook op 26 januari, maar ik hoop dat het blijvend is ;);) Ja joh, mijn naam veranderd. Toen ik mij aanmelden voor zoom een aantal jaren geleden had ik maar wat ingetikt. Iets wat me gelijk al stoorde. Op zeker moment ik weet niet meer precies wanneer zag ik dat een fan zijn naam had veranderd. IK heb vervolgens ´s morgens een mail gestuurd naar zoom, en ´s avond was het al veranderd. De voorletters van onze 3 dochters DAnique, MAureen en ROmee. Foto erachter geplaatst en klaar is Jean. Hoe is het bij jullie? Alles goed? Hier gaat alles zijn gangetje. Er wordt natuurlijk veel gefotografeerd. Leuk weer wat van je te horen enne..................... we contacten. Groetjes Jean.
ChIandra4U
10 jaar geleden
Ola ! Welkom terug ;-) Ik ben gelijk weer fan ! Groetjes C