yotax

Pentax K-7
Panasonic Lumix DMC-TZ40

Hallo mijn naam is Yolanda. Sinds ik lid ben van Zoom kijk ik anders naar de wereld om mij heen. Ik fotografeer voor mijn plezier en het liefst in de natuur. Fotografie is sinds de aanschaf van mijn spiegelreflexcamera ( sept 2010) steeds leuker geworden. Ik heb een Pentax K7 met Tamron 17-50 mm F/2.8 lens; een Pentax 55-300 mm F/4-5.8 lens; een Tamron 90 mm F/2.8 en voor mijn jaszak een Panasonic Lumix DMC-TZ40 Ik ben beginner en moet nog veel leren. Daarom hoop ik hier nuttige tips te krijgen van andere Zoomer en kan het werk van anderen bekijken. Mijn hobby’s zijn hardlopen, fitnes, skiën en met mijn camera de natuur in.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
boddeus-E-L
7 jaar geleden
Biinenkort komt de foto ruimte schip als 1 van mijn favs met commentaar op de site onder community .Neem aan dat dat goed/leuk is . Zie overigens weinig van je Gaat het wel goed ? . Nu weer lichtfeest in A.dam .
yotax
7 jaar geleden
Hoi Theo zeker weten heel leuk datvje deze foto zo extra aandacht geeft!, Het klopt dat ik niet actief ben op zoom, zit nu op de fotoclub en was van plan om met ze naar Amsterdam te gaan voor het light festival, helaas was het weer te slecht. Misschien lukt het later nog een moment. Het gaat prima en ben momenteel heerlijk op skivakantie in Frankrijk. Hopelijk bij jou alles goed en wens je fijne feestdagen. Groetjes van Yolanda
boddeus-E-L
8 jaar geleden
correctie nu zaterdag 11e of evt zondag 12e .Hoop dat het lukt en dat het met je gezondheid goed gaat.
boddeus-E-L
8 jaar geleden
Hoi Yolanda Je bent niet meer zo aktief in 2015 gaat het wel goed met je en je bloemen op de heuvel ? Je commentaren heb ik altijd gewaardeerd en hoop dat dat wederzijds is .Omdat dit al jaren duurt zou je het mischien leuk kunnen iunden als ik een uurtje langs kwam Dat zou nl kunnen op komende dinsdag of woensdag Ben benieuwd of dat lukt Mischien ben je op Vakantie Hartelijke groet van Theo Boddeus Etten_Leur
Lilian2010
8 jaar geleden
Hoi Yolanda, Goede jaarwisseling en allerbeste wensen voor 2015(*) Gr. Lilian
yotax
8 jaar geleden
Dank je wel Lilian en voor jullie ook een goed en gezond 2015
boddeus-E-L
8 jaar geleden
Fijn dat je weer aktief bent .Wens dat 2015 een veel beter jaar voor je zal worden dan 2014. Mischien zie ik je wel.Mijn mail is theo_fecit@yahoo.com als ik je kan helpen.
boddeus-E-L
9 jaar geleden
fijn dat je weer reageert bedankt voor compliment SriLanka foto's .Hoop dat het tij is gekeerd .
yotax
9 jaar geleden
Ja ben sinds dit jaar eindelijk bij een fotoclub kunnen beginnen, stond op de wachtlijst. Dit geeft veel contacten, info en inspiratie om weer op pad te gaan met mijn camera. Waardoor ik weer materiaal heb voor Zoom.