Yvonne-1974

Ik ben Yvonne de Groot en woon in Jubbega, dit ligt in de provincie Friesland. In de herfst van 2013 ben ik begonnen met natuurfotografie en fotografeerde toen paddestoelen en landschappen. Later ben ik dit gaan uitbreiden en fotografeer nu ook vogels en macro, waaronder vlinders en libellen in de zomer. Ik ben iemand die graag in de natuur mag rond banjeren en zie altijd wel wat ik op mijn pad tegenkom. Ik ben vooral te vinden in de bossen van Beetsterzwaag, Delleboesterheide, in het voorjaar Jan Durks polder en Wijnjeterper Skar. Af en toe kom ik ook in het Lauwersmeergebied en Fochteloërveen.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
houdoex
6 jaar geleden
Dank voor je vriendschapsverzoek. Prachtige foto's maak je. Misschien dat je mij - een absolute beginner wat natuurfotografie betreft - zo af en toe wat tips kunt geven.
k.rosenbrand
6 jaar geleden
Beste Yvonne, Waardeer je vriendschap verzoek zeer ,Mij zegt vriendschap verzoeken niet zo veel, vaak beoordeel ik de foto's van deze of gene en word dan fan van zijn of haar werk ,Moet zeggen dat je zeer mooie en technisch goeie foto's maakt er zitten zeker pareltjes tussen, Niveau beginner mag er bij jou profiel wel af !! gevorderd komt eerder bij jou in de buurt ,zal tussen alle werkdruk je foto's volgen . vr gr Kees.
Yvonne-1974
6 jaar geleden
Dank voor je reactie Kees. Ik heb er beginner neergezet, omdat ik met een Canon powershot 65x zoom fotografeer. Een spiegelreflex camera + telelens zit er voor mij helaas niet in. Maar met deze camera fotografeer ik alles, vogels, macro en landschap.
gerardwb
6 jaar geleden
Hoi Yvonne. Leuk dat je mijn vriend bent geworden. Ik hoop dat je het wederzijds ook prettig vindt. Groeten Gerard
Yvonne-1974
6 jaar geleden
Hoi Gerard, ja hoor en dat we maar van elkaars foto's mogen genieten Groeten, Yvonne
marijke1234
6 jaar geleden
Hoi yvonne ik heb je een stem gegeven lijk op dat die niet door geeft klop dat? Groetjes marij en ook een fijne week.
Yvonne-1974
6 jaar geleden
Volgens mji si dat wel goed gekomen Marijke
marijke1234
6 jaar geleden
oké dat vind ik fijne een fijne weekeind groetjes marij.
marka
6 jaar geleden
hi. bedankt yvonne voor al je mooie reacties . en leuk dat je vrienden bent geworden . kunnen we elkaar zo een beetje volgen je maakt mooie plaatjes dus leuk om bij je te kijken. ik ga de fan knop indrukken. gr marian
ronris
6 jaar geleden
Gisteren nog even gekeken naar "de terugkeer van de ijsvogel" prachtige film.