z

zuidhoven

Al heel wat jaren fotografeer ik met veel plezier. De natuur in, genietend van de stilte en de pracht van de schepping, heerlijk. Mijn geloof is God is mijn grootste inspiratie. Door het op de foto vast te leggen wil ik anderen ook wijzen op de pracht van de schepping. Van mijn foto's maak ik ook fotowenskaarten, die ik zelf verstuur, maar ook verkoop aan derden. Sinds een jaar fotografeer ik digitaal en heb daarvoor een Nikon D70 aangeschaft.Ik gebruik daarbij de lenzen Tamron 18-200mm; Tamron 90mm en de Cosina 100-400mm. Voor het bewerken van de foto's gebruik ik Adobe Photoshop 7.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
of en discussieer mee!
True
18 jaar geleden
Hans, als m'n bewerkingen je niet bevallen gooien we ze eruit hoor. Wat ik begrijp is dat als je "ze" er aan hangt dan komt het verzoek van zoom eerst bij jou voor die zichtbaar wordt..nou blijkt de 2e bewerking van jouw prachtige foto toch zo maar op de gallery te verschijnen zonder jouw accoord??? volgens mijn zien ben je niet online..wat te doen??? Gtrz*True PS: HAD (HEB?) JIJ EEN CHIRURG IN DE FAMILIE?? PPS: op m'n 18-jarige leeftijd heeft dokter Bax in Arnhem in 5 uren mijn galblaas verwijderd...:) en ik LEEF nog!! reageer je?
mphvanhoof_zoom
18 jaar geleden
Hallo Hans. Ik wens jou en je familie een paar mooie feestdagen en een geweldig 2007. Laten we hopen dat het nieuwe jaar veel moois voor ons in petto heeft. Bedankt voor alle fijne reacties op mijn foto’s. Grtz Marcel.
John_zoom
18 jaar geleden
Hoi Hans, Jouw foto's vind ik erg mooi. Ik ben zelf in Dordrecht geboren en je foto's van de stad en omgeving zijn voor mij heel herkenbaar. Gr, John