Upload jouw foto's

Canon EOS 400D - 800 - f/2.8 - 1/25 - 17 mm

Het mooiste treinstation dat ik ken: Grand Central in New York.


Reacties (10)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
mphvanhoof op 19 juni 2011 om 11:19

Daar is het als fotograaf goed toeven. Ook ik ben daar geweest en heb me er goed geamuseerd. Goed dat je de balie er bij betrokken hebt. Ik denk wel dat wanneer je iet wat meer naar beneden had gecomponeerd de plaat wat rustiger was geweest. Mara dat is een detail. Gr Marcel.

simroe op 7 mei 2011 om 17:54

als ik door de lens van mijn fototoestel naar dit plaatje zou kijken, dan zou ik naar beneden en naar links gaan. de foto geeft me het gevoel dat er links van alles te beleven moet zijn.
Zou graag het origineel zonder bewerkingen willen zien.

cvanlimborgh op 7 mei 2011 om 20:01

Dit is het ben ik bang... Ik heb later niet gecropt of zo, en alleen de kleur veranderd in Lightroom. Ik leunde op de loketten omdat het zo donker was..... zoals zichtbaar aan diafragma 2.8 and iso 800.

anholts op 6 mei 2011 om 13:23

De kleurstelling van de foto en de scherpte op het rust punt (stilstaande man) terwijl de rest erlangs stuift vind ik heel sterk gedaan.
De compositie daarintegen is helaas aan de zwakke kant. De foto is recht gezet op de minst interesante kant die eigenlijk wel kan missen, hoewel er wel op gelet is dat de lijn mooi uit de hoek komt. Persoonlijk vind ik het ook doodzonde van de missende voet van de man in de voorgrond. Aan de bovenzijde zou ik de foto rechtzetten en croppen op de bovenrand van de balustrade en de raampjes weglaten.
Het beeld maakt je wel nieuwschierig naar wat er links allemaal nog gebeurd.

Mvg Dirk

InavanDelden op 6 mei 2011 om 09:17

De kleur vind ik mooi en ik denk dat het station ook mooi is.
Ik zou ofwel voor meer architectuur hebben gekozen of meer voor de mensen. Deze foto is een beetje door midden gesneden in een poging beide te laten zien.
De foto is nogal klein en ook in de vergroting kun je toch niet echt iets zien achterin. Bij de mensen is het gehaaste te zien en het typerende wachtende van een station, dat heeft dynamiek, maar wordt wat teniet gedaan door het massieve rechterdeel.
groet, Ina

Andrea66 op 6 mei 2011 om 08:16

Het licht achterin is erg moi je word er naar toegetrokken maar daardoor zie je inderdaad wel dat hij scheef is maar dat is al genoeg gezegd. Mooie sfeer in de foto ook mede door de kleurkeuze.gr Andrea

JeffCapes op 5 mei 2011 om 23:23

Geef eigenlijk nooit commentaar op de foto's die op deze 'spot' staan, maar goed:
Ik had minder ruimte aan de bovenkant genomen en ook minder van de loze ruimte rechts. Tevens vind ik het vreemd dat de focus zo ver weg ligt in de foto. Waarom helemaal achterin wat toch niet te zien is? Als je de focus op de voorste persoon had gelegd had je een heel andere, naar mijn mening veel spannendere foto gehad... meer emotie/verhaal, want die voorste persoon boeit me mateloos, wat zit er in z'n schoudertas, waarom kijkt ie je niet aan, waarom houdt hij de riem van z'n tas vast, hij lijkt ook heel gehaast, etc, etc...

9biscuitonline9 op 5 mei 2011 om 08:34

Ik zou de horizon NIET aanpassen. De foto gewoon zo laten, anders krijg je verlies in je foto en zo scheef staat ie niet. Mooie foto in sepia en mooie licht achterin. Fijne dag. Gr. Josiane

toonvandenoever op 4 mei 2011 om 00:06

Waarom zou je de horizon aanpassen, als je dit gaat doen hou je bij de man rechts minder ruimte, het is immers geen landschap maar een station., wat ik wel opmerkelijk vind is het licht achterin de foto , mijn oog word hier naar toe getrokken, en het hek brengt diepte in de foto. de kleur spreekt mij aan, prima foto, gr toon.

Vanmas op 3 mei 2011 om 20:53

Heel mooi shot. Mooi in sepia en prettige licht/donker verhouding. 2 kleine op(aan)merkingen. Ik vind de scheve horizon storend en het is jammer dat de voet van de voorste voetganger wordt aangesneden. Maar dat is ook lastig timen natuurlijk!

Groeten,
Thijs

cvanlimborgh op 3 mei 2011 om 23:39

De voet stond er inderdaad helemaal niet op, en de horizon ga ik aanpassen. Dank voor je feedback!
Groet, Carola

lichtbox op 3 mei 2011 om 18:46

Tof streetshot, vooral de beweging in de benen met de diepte (hek) richting beeld is knap.

Gr Glenn.

4

Stemmen

Bekeken:488

Favoriet:0

cvanlimborgh

Niveau:beginner
Lid sinds: 31-12-2009

Meer foto's uit de categorie Architectuur

  • Royal HaskoningDHV
  • Bibliotheek van Riga Letland
  • Hermitage Sint Peterburg
  • Sfinx huizen aan het gooimeer in Huizen
Datum:
1 mei 2011 14:04:21
Camera:
Canon EOS 400D
Iso:
800
Sluitertijd:
1/25 sec
Diafragma:
f/2.8
Brandpuntsafstand:
17 mm
Meer foto informatie Exif informatie
Upload een bewerking van deze foto
Rapporteer deze foto als ongepast