Aakajee

Canon Powershot SX110 IS
Nikon D5500
Samsung Galaxy A5

Ik ben Aad Kramer, sinds oktober 2011 gepensioneerd. Vanaf mijn jeugd fotografeer ik al op een bescheiden wijze. Begonnen met een Agfa Clack (wie kent het nog?). Via Olympus Pen (die van vroeger), de spiegelreflexen Topcon, Minolta en Canon fotografeer ik nu al enkele jaren met Nikon. Als laatste de D5500. Nikon bevalt me prima. Fotograferen voelt voor mij aan als een hobby, maar ik doe het eigenlijk te weinig. Door me hier op Zoom.nl te melden, wil ik mezelf stimuleren. Ik fotografeer graag landschappen. Dat lijkt makkelijker dan het is. Soms moet je tandenknarsen, omdat je niet op je foto krijgt wat je eigenlijk graag wilt.

Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Opmerkingen

Sorteren op
  • Nieuwste
  • Oudste
  • Meeste likes
Login of maak een account en discussieer mee!
Arno03
7 jaar geleden
Mooi werk Aad voor mij leer momenten wat ik zeker kan gebruiken wil je me helpen Gr Arno
Aakajee
7 jaar geleden
Dank, dank. Ik beschouw dit als een compliment. Of ik je veel kan helpen, weet ik niet. Ik zal het proberen waar het kan. Anderzijds kan jij me ook helpen. Groeten
mgompie
9 jaar geleden
Nog niet zoveel werk hier, maar wel mooi. Ga je volgen, als je tenminste tegen eerlijk commentaar kunt. Mgompie
Aakajee
9 jaar geleden
Bedankt voor het volgen. Ben vereerd dat je het mooi vindt. Inderdaad niet zo veel werk nog. Ben het aan het opbouwen. Wil er eigenlijk ook niet té veel opzetten. Het moet niet iets dwangmatigs worden om op Zoom te plaatsen. Anders heb je er "dagwerk" aan. Commentaar is altijd welkom. MvrGr. Aad
mgompie
9 jaar geleden
Helemaal waar.
rolena
9 jaar geleden
bedankt voor je fijne reactie en fanschap ik ga bij jou ook de knop indrukken kunnen we van elkaar leren heb soms ook zoompause `s tussen door :)
cleo_frieser25
9 jaar geleden
Bedankt voor je fanschap! Vind ik een hele eer!
Apo
9 jaar geleden
Aad, met pensioen en dan geen tijd meer voor foto's? Druk druk druk? Hoe zit dat? Joep.
Aakajee
9 jaar geleden
Beste Joep, Sorry dat ik zo traag reageer. Ik ben een tijdje niet actief geweest op Zoom.nl. Het had even geen prioriteit. Vandaag ga ik weer een foto plaatsen en foto's bekijken en becommentariëren. Het is attent van jou dat je op mijn "afwezigheid" hebt gereageerd. Het is een blijk van belangstelling. Met vriendelijke fotogroeten Aad
Apo
9 jaar geleden
Prioriteiten op ander niveau, heel verstandig Aad, doorgeschoten fanaten zijn er al voldoende op zoom. Groeten van Joep.
Apo
9 jaar geleden
Kreeg bericht dat je mij gaat volgen Aad. Mijn gewoonte is het om op reacties bij betreffende persoon een reactie terug te geven bij zijn/haar foto's. Voor jou heb ik de fan knop ook ingeduwd, krijg dan bericht van je nieuw geplaatste foto's. Groeten van Joep.
Aakajee
9 jaar geleden
Vind ik leuk! Zoals je kunt zien, ben ik nog maar sinds kort lid van deze website (wel al lang abonnee van het tijdschrift). Ik ben de boel aan het verkennen (en leren hoe de website werkt) en langzamerhand aan het opbouwen. Ik ben je gaan volgen met name om je macrowerk. Vind ik een moeilijk onderdeel van de fotografie. Je moet het echt zien en er veel geduld voor hebben. Daarom vind ik het knap dat je die macro-wereld zo mooi en kleurrijk in beeld brengt. Ik zie ook dat je met een Nikon D90 en toebehoren fotografeert. Het is een fijn en overzichtelijk toestel. Bovendien ligt het goed in mijn hand (ik heb namelijk grote handen). Misschien kunnen we nog wel eens wederzijdse vragen uitwisselen over dat toestel. M.vr.Gr. Aad
Apo
9 jaar geleden
Doen we Aad, woon je ver uit de buurt van Oostrum (gemeente Venray)?
Aakajee
9 jaar geleden
Ja een aardig eind, ca. 170 km. In Delft. Hele mooie stad. Ik ben wel eens in de buurt van Venray op vakantie geweest, in Merselo. Dat ken je vast wel, denk ik.
Apo
9 jaar geleden
Dat is gemeente Venray. Ken ik zeker. Martiene plats in Merselo kreeg onlangs predikaat beste vakantieboerderij van Nederland en dat is in Merselo.