Upload jouw foto's
 • 0 Geef je op voor de Mindshift & Peak Design Experience Day

  Partner: Geef je op voor de Mindshift & Peak Design Experience Day

  9 mei 2019, 14:26

  Ben jij een actieve outdoorfotograaf? Houd je van de natuur en ben je benieuwd naar de verschillende tassen en rugzakken van Mindshift en draagoplossingen van Peak Design? Dan is deze testdag echt iets voor jou. Meld je nu aan en wie weet ga jij met ons mee op pad op 25 juni!

  Lees verder >>
 • 0 De Tamron 18-400mm op reis door Peru

  Partner: De Tamron 18-400mm op reis door Peru

  30 april 2019, 10:30

  Wanneer Renate de oproep ziet staan om de Tamron 18-400 F3.5-6.3 Di II VC HLD te testen op reis is ze gelijk enthousiast. Ze neemt het objectief mee naar Peru. In deze review lees je haar bevindingen en laten we je een paar van haar mooiste foto's zien.

  Lees verder >>
 • 0 Leer alles over sportfotografie

  Partner: Leer alles over sportfotografie

  25 april 2019, 15:22

  Wil jij nog mooiere sportfoto's leren maken? Bijvoorbeeld tijdens de Formule 1 met Max Verstappen op het circuit van Zandvoort in 2020? Download nu gratis de minigids Sportfotografie. Deze staat boordevol tips en inspirerende artikelen over sport en het maken van de gouden sportfoto. Vraag de minigids vandaag nog aan en ontvang 'm direct in je inbox!

  Lees verder >>
 • 0 Autosportfotografie workshop op Circuit Zandvoort

  Partner: Autosportfotografie workshop op Circuit Zandvoort

  16 april 2019, 15:18

  Vijf Zoomers volgden een spectaculaire workshop autosportfotografie op Circuit Zandvoort. Onder leiding van professioneel actiesportfotograaf Jarno Schurgers mochten zij op plekken langs de baan komen waar normaal alleen professionele fotografen mogen fotograferen. Hiervoor stelde Nikon een aantal indrukwekkende objectieven ter beschikking. Ga ook zelf aan de slag met de tips van Jarno over hoe je het beste met je camera kunt meetrekken en de mooiste sportfoto's maakt.

  Lees verder >>
 • 0 Try & Learn: test de nieuwe Canon EOS RP full-frame systeemcamera!

  Partner: Try & Learn: test de nieuwe Canon EOS RP full-frame systeemcamera!

  10 april 2019, 12:00

  In de lente is er niets mooier dan fotograferen in de buitenlucht, met natuurlijk licht! Vind jij dat ook? Meld je dan aan voor de Canon Try & Learn op 22 mei. Met fotografe Willie Kers trek je bij Apeldoorn de natuur in, om de nieuwe Canon EOS RP systeemcamera te testen.

  Lees verder >>
 • 0 Zakelijke portretfotografie en nabewerking

  Partner: Zakelijke portretfotografie en nabewerking

  9 april 2019, 10:38

  Dankzij de hulp van MSI kon een zestal Zoomers een indrukwekkende masterclass volgen in de PromotionStudios in Den Bosch. Fotografen Linh Kruger en Timo Blanksma gaven de deelnemers inzicht in hun uitgebreide workflow op het gebied van zakelijke portretfotografie. Van aanpak tot edit, elke stap in het proces kwam uitgebreid aan bod.

  Lees verder >>
 • 1 Workshop landschapsfotografie met de Panasonic Lumix G9

  Partner: Workshop landschapsfotografie met de Panasonic Lumix G9

  1 april 2019, 10:00

  In februari is Zoom.nl samen met vijf Zoomers op pad geweest naar het Nationaal Park Drents-Friese Wold in Drenthe. Samen met lanschapsfotograaf Marcel Kerdijk, kregen de Zoomers een workshop om hun kennis op het gebied van landschapsfotografie te vergroten. Zo kregen zij verschillende tips en tricks van Marcel en mochten zij deze toepassen op de Panasonic Lumix G9! Benieuwd naar hun ervaringen? Lees dan snel verder.

  Lees verder >>
 • 0 Professionele shoot met de Nokia 9 PureView - Meld je aan!

  Partner: Professionele shoot met de Nokia 9 PureView - Meld je aan!

  26 maart 2019, 16:43

  Ben jij een ervaren fotograaf? Dan zijn we op zoek naar jou! We hebben namelijk een speciale uitdaging: doe mee aan de professionele auto-shoot met de nieuwe Nokia 9 PureView, inclusief Porsche(!) en model! Meld je nu gratis aan.

  Lees verder >>
 • 0 Ga je binnenkort op stedentrip? Test dan met ons mee!

  Partner: Ga je binnenkort op stedentrip? Test dan met ons mee!

  25 maart 2019, 12:00

  Ga je er binnenkort tussenuit om een stedentrip te maken? En neem je je camera mee tijdens je trip? Meld je dan nu aan om de tassen van Case Logic en Thule te testen tijdens je reis. Wie weet vindt de wel geschikte reispartner!

  Lees verder >>
 • 0 Met Olympus de straat op

  Partner: Met Olympus de straat op

  20 maart 2019, 11:27

  Op een koude maar zonovergoten zaterdag verzorgden Olympus Visionairs Fokko Muller en Stijn Doors een workshop straatfotografie voor onze Zoomers. De dag begon in het Amsterdamse fotografiemuseum FOAM. Daarna was het tijd voor de Zoomers om de tips in de praktijk toe te passen.

  Lees verder >>