Upload jouw foto's
 • 0 Huisdieren fotograferen met je smartphone

  Partner: Huisdieren fotograferen met je smartphone

  12 maart 2019, 10:44

  Vier Zoomers volgden onlangs een workshop huisdierenfotografie. Zij gingen hierbij aan de slag met de ASUS Zenfone 5, onder leiding van professioneel smartphonefotografe Janou Zoet. Aan modellen hadden we geen tekort, want hiervoor konden we terecht bij het dierentehuis in Zandvoort met heel veel lieve honden, katten en konijnen.

  Lees verder >>
 • 2 Meld je aan voor een masterclass videobewerking!

  Partner: Meld je aan voor een masterclass videobewerking!

  11 maart 2019, 14:15

  Zoom.nl organiseert in samenwerking met Samsung een exclusieve masterclass videobewerking. Hierbij werk je onder andere met een Samsung portable SSD X5 die je vervolgens nog twee weken thuis mag testen. Deelname is gratis! Lees snel verder en meld je aan!

  Lees verder >>
 • 8 En de winnaar van de fotowedstrijd 'Puur Natuur' is...

  En de winnaar van de fotowedstrijd 'Puur Natuur' is...

  4 maart 2019, 17:14

  Afgelopen jaar daagde wij jullie uit om mee te doen aan de fotowedstrijd Puur Natuur. Uiteindelijk hebben wij meer dan 2.000 foto's mogen ontvangen, waarvan 750 prachtige series! Inmiddels hebben Panasonic en Zoom.nl de winnaars uitgekozen. Benieuwd wie dit zijn geworden? Lees dan snel verder!

  Lees verder >>
 • 0 Workshop macrofotografie met Olympus

  Partner: Workshop macrofotografie met Olympus

  24 februari 2019, 12:21

  Op 17 november begaf een grote groep Zoomers zich richting de Orchideeënhoeve in Luttelgeest. Hier stond een workshop macrofotografie op het programma, waarbij zij de kans kregen om verschillende Olympus-camera's en -objectieven te testen. Na een korte introductiepresentatie, waarbij verschillende tips en trucs werden gedeeld door Stijn Doors en macrofotograaf Arend Spaans van Olympus, mochten de Zoomers zelf de Orchideeënhoeve verkennen, uiteraard gewapend met een Olympus-camera. Je leest hier hoe zij deze dag hebben ervaren.

  Lees verder >>
 • 0 Win een Zenfone 5 - Volg nu de drie delen van de Cursus Smartphonefotografie

  Partner: Win een Zenfone 5 - Volg nu de drie delen van de Cursus Smartphonefotografie

  20 februari 2019, 17:00

  Volg nu de drie delen van de gratis Cursus Smartphonefotografie en maak kans op een Asus Zenfone 5!

  Lees verder >>
 • 0 Gaat de Tamron 18-400mm dit jaar met jou mee op reis?

  Partner: Gaat de Tamron 18-400mm dit jaar met jou mee op reis?

  19 februari 2019, 15:00

  De 18-400mm van Tamron heeft vorig jaar al veel mooie bestemmingen gezien en ook dit jaar gaat hij weer op reis. Waar naartoe? Dat bepaal jij misschien wel! Of je nu op stedentrip gaat of op reis liever de natuur in trekt, de Tamron 18-400mm is voor iedere reisfotograaf geschikt. En het mooie is: door de vele mogelijkheden heb je gedurende je trip genoeg aan één objectief!

  Lees verder >>
 • 0 Minigids 'Familiefotografie' gratis te downloaden!

  Partner: Minigids 'Familiefotografie' gratis te downloaden!

  14 februari 2019, 11:47

  Dit digitale magazine staat boordevol handige tips en inspiratie over zwangerschapsfotografie, newbornfotografie, het fotograferen van kinderen en het maken van familieportretten. Deze gids is nu gratis te downloaden!

  Lees verder >>
 • 0 De Fujifilm X-T3 getest op locatie

  Partner: De Fujifilm X-T3 getest op locatie

  14 februari 2019, 10:00

  Drie Zoomers kregen onlangs de kans om tijdens een testdag de Fujifilm X-T3 te testen en prachtige foto's te maken van een danseres op een industriële locatie, de NSDM loods in Amsterdam. Ben je benieuwd naar de resultaten? Bekijk hier de sfeervideo van de testdag. Ook de prachtige foto's en hun bevindingen zie en lees je in dit artikel.

  Lees verder >>
 • 0 Getest: De Tamron 18-400mm op rondreis door Zuidoost-Azië

  Partner: Getest: De Tamron 18-400mm op rondreis door Zuidoost-Azië

  12 februari 2019, 10:40

  Eind 2018, begin 2019 maakt Thijs van den Broek samen met zijn vriendin een backpackreis van bijna twee maanden door Zuidoost-Azië. Tijdens deze reis mag hij de Tamron allround superzoom testen. In deze review lees je zijn bevindingen en laten we je een paar van zijn mooiste foto's zien.

  Lees verder >>
 • 0 Met de Case Logic DCB-309 naar locatie onbekend

  Partner: Met de Case Logic DCB-309 naar locatie onbekend

  9 februari 2019, 13:03

  Ingrid was afgelopen maand op citytrip, een SRPRS me citytrip waarbij je bestemming onbekend is. Op Schiphol werd pas de bestemming bekend: Berlijn. Zij nam tijdens haar stedentrip in Berlijn de Case Logic DCB-309 op pad.

  Lees verder >>