Doe mee met de Fotowedstrijd 'zwart-wit' en win een Panasonic camera!

Door: partnerredactie | 7 april 2021 17:43
Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Stuur nu jouw mooiste zwart-wit foto's in en maak kans op een gloednieuwe Panasonic camera! Meedoen? Lees dan snel verder.

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Je krijgt acht keer de kans om via een fotowedstrijd jouw mooiste foto's in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die een prachtige camera van Panasonic wint. Voor deze wedstrijd is dat de: Panasonic LUMIX TZ90. Aan het eind van het jaar gaat één van deze acht winnaars naar huis met de hoofdprijs: een topmodel camera van Panasonic.

Meedoen

Voor de volgende fotowedstrijd zijn we op zoek naar de mooiste foto's binnen het thema: zwart-wit. Upload nu jouw mooiste zwart-wit foto's op Zoom.nl en wie weet ben jij wel onze volgende winnaar! Heb je nog geen account op Zoom.nl? Registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto's in via www.zoom.nl/challenges. Zorg ervoor dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. Je hebt tot en met 7 mei 2021 de tijd om maximaal twee foto's in te sturen.

Prijs

De prijs voor de Panasonic fotowedstrijd met als thema zwart-wit fotografie, is de Panasonic LUMIX TZ90 reiscamera. Deze camera neem je met gemak mee op je volgende reis of als je erop uit gaat in eigen land. De camera is licht van gewicht en broekzakformaat, waardoor deze heel gemakkelijk mee te nemen is. Dankzij de krachtige 30x zoom lens en 4K Photo kwaliteit, leg jij in een flits al jouw mooie reisherinneringen vast. De LUMIX TZ90 schiet zowel foto- als videobeelden in prachtige, levendige kleuren.