Gezocht: de mooiste fotolocaties van Albanië!

7 april 2024 09:37
TessMutsters

Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn we op zoek naar de mooiste fotolocaties van Albanië en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Stuur jouw foto en verhaal in en maak kans op publicatie in het magazine!

Albanië: het is een land dat steeds populairder wordt onder toeristen. Helemaal niet gek; het is een schitterend land vol prachtige natuur, bijzondere cultuur en heerlijk eten. Daarbij is het nog lang niet zo drukbezocht als veel andere Europese landen. Genoeg redenen dus om op vakantie naar Albanië te gaan.

Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn wij op zoek naar de mooiste fotolocaties van Albanië. Ben jij al eens in Albanië geweest en heb jij een prachtige locatie voor dit artikel in gedachten? Deel deze dan met ons! Hieronder leggen we je uit hoe.

Albanië
Foto: LilianPeter - ISO 100 · ƒ/10 · 1/250s · 240mm

Jouw verhaal en foto over Albanië in het magazine

Wil je met je foto in het blad? Stuur dan een mail met de foto in hoge resolutie als .jpg-bijlage naar tess@zoom.nl. Vermeld ook wat extra informatie bij de foto, waaronder:

  • De naam van de locatie en eventueel het adres of, mocht je die toevallig hebben, de geografische coördinaten van waar de foto is genomen
  • De exif gegevens van de foto (sluitertijd, diafragma, iso, brandpuntsafstand en de gebruikte camera)
  • Het verhaal achter de foto, misschien een of meerdere leuke tips?
  • Je voor- en achternaam
  • Je Zoom.nl gebruikersnaam
  • Het Zoom.nl linkje naar de foto

Heb je meerdere foto's? Geen zorgen, je hoeft je niet te beperken tot één foto! Je kunt je foto tot en met 19 april 2024 insturen. Als jouw foto en verhaal gekozen worden, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

We zijn benieuwd naar jullie mooiste foto's!

Albanië
Foto: thomas-bartelds - ISO 100 · ƒ/2.8 · 1/13s · 8.38mm