UITNODIGING: 27 juni LIVE Workshop: Filters & Landschappen door Bas Meelker

6 juni 2024 18:11
13 juni 2024 07:56
Redactie Zoom.nl

Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan een unieke workshop: 'Filters & Landschappen' door awardwinning landschapsfotograaf Bas Meelker! In deze exclusieve livestream laat Bas precies zien hoe hij filters gebruikt om tot spectaculaire resultaten te komen. In samenwerking met Kamera-Express is er daarnaast een productexpert aanwezig, om al jullie vragen te beantwoorden. Schrijf je in en doe gratis mee!

Meld je nu alvast aan, zodat je op de hoogte gehouden wordt.

Onderwerp: Zoom Academy LIVE Workshop: Filters & Landschappen

Docent: Bas Meelker

Wanneer: 27 juni 2024, 19:30 uur

Aanmelden via: https://lv42ih3fcgx.typeform.com/landschap

 

Wat ga je leren? 

We hebben de digitale workshop in drie onderdelen verdeeld: 

1. Wat heb je nodig? 

Een kort overzicht van de apparatuur die je nodig hebt om de mooiste resultaten te behalen. Tipje van de sluier: met simpele middelen kun je al prachtige beelden creëren. We nemen een kijkje in de cameratas van Bas, én we beantwoorden meteen de meest gestelde vragen vanuit het publiek

2. Filters & Landschappen - Presentatie door Bas Meelker

Hoe gaat Bas te werk in het veld? Welke filters gebruikt hij zelf het meeste en vooral: hoé? Hij laat voor het eerst alles van begin tot eind aan je zien. Aan de hand van praktijkvoorbeelden komt alles voorbij: van voorbereiding tot de nabewerking in Lightroom. Dit is het geheim achter zijn spectaculaire landschappen!

3. 10 valkuilen voor landschapsfotografie

Welke fouten moet je koste wat kost voorkomen tijdens het maken van een landschapsfoto? Samen met Bas behandelen we de 10 belangrijkste valkuilen. Na de livestream is het mogelijk om deze als exclusieve PDF te downloaden!

-DSaKypH4TaSKwMybUHqIeg

Geschikt voor elk niveau

Ben je net begonnen met fotografie? Geen zorgen, alles wordt in de livestream rustig uitgelegd. In samenwerking met Kamera-Express is daarnaast ook een productexpert aanwezig waar je al je vragen kunt stellen. Deze worden live in de chat beantwoord, maar ook door Bas en hoofdredacteur Maarten Jacobi in de livestream.

-ZH64isISQW-espWRu0S1fQ

© Bas Meelker