Zoom Academy Live | Gratis LIVE fotografie workshop

7 februari 2023 11:13
redactiezoomnl

Pak je camera en doe mee met Zoom Academy LIVE! Samen met Tom Reuvers houden we deze keer een bijzondere, nieuwe fotografie workshop! We gaan namelijk de foto hieronder samen maken in de studio en vervolgens een bewerking uitvoeren in Lightroom en Photoshop.

Wat ga je leren?

Tijdens de live uitzending laten we precies zien hoe je dit spectaculaire beeld zelf ook kunt maken, van begin tot eind! Daarnaast laat Tom zien hoe je de foto kunt bewerken in Lightroom & Photoshop, om er nog een bijzonder effect aan te geven. Kortom: de ideale inspiratie voor iedereen die aan de slag wil met zijn of haar fotografie-vaardigheden. En ook deze keer kun je gewoon gratis meedoen!

Wat kan je verwachten?

Op vrijdag 24 februari om 19:30 organiseren we deze unieke fotografieworkshop met Tom Reuvers. We gaan aan de slag om de bovenstaande sparkfoto te maken van de lamp! In de studio laten we zien hoe je die zelf thuis kunt fotograferen, met een simpele DIY-opstelling, geschikt voor elke camera. Tot slot laat Tom wat handige trucs zien in Adobe Lightroom en Photoshop.

Als je je aanmeldt voor de livestream ontvang je na de uitzending een PDF als naslagwerk met alle instructies. Uiteraard kun je ook weer live fotografievragen stellen aan Tom! De link die je bij aanvang per mail ontvangt, kan je bovendien ook gebruiken om de uitzending op een ander moment terug te kijken.

Stel live je fotografie vragen!

Heb je een fotografie-gerelateerde vraag? Dan kun je die live stellen tijdens de uitzending. Fotograaf Tom Reuvers en Zoom.nl hoofdredacteur Maarten Jacobi zijn aanwezig om ze in de uitzending te beantwoorden.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de eerdere uitzendingen van Zoom Academy LIVE in dit artikel gratis terug.