Upload jouw foto's
 • 0 Irix 45mm f/1.4 GFX Dragonfly voor Fujifilm - Betaalbaar middenformaat

  Irix 45mm f/1.4 GFX Dragonfly voor Fujifilm - Betaalbaar middenformaat

  22 januari 2021, 11:06

  Irix presenteert de 45mm f/1.4 GFX Dragonfly voor Fujifilm GFX middenformaat camera's. Deze lichte groothoek heeft een bereik dat vergelijkbaar is met 35mm op een fullframe camera.

  Lees verder >>
 • 0 Huisdieren binnen fotograferen: deze apparatuur kun je gebruiken

  Huisdieren binnen fotograferen: deze apparatuur kun je gebruiken

  22 januari 2021, 09:40

  Je hoeft natuurlijk niet naar buiten om je huisdier te fotograferen. Met de juiste spullen en kennis maak je binnenshuis net zulke mooie foto's. Sterker nog: een dier laat in zijn eigen veilige omgeving vaak sneller zijn ware karakter zien.

  Lees verder >>
 • 1 Nikon Z 6 II - Duidelijke verbeteringen

  Nikon Z 6 II - Duidelijke verbeteringen

  21 januari 2021, 10:21

  Met de Z 6 en Z 7 zette Nikon twee jaar geleden de achtervolging in op de populaire fullframe-systeemcamera's van Sony. Met succes, want beide modellen hebben een flinke schare fotografen weten te overtuigen. Nu is het tijd voor een update. Waarin verschilt de Z 6 II van de originele Z 6?

  Lees verder >>
 • 0 Lightroom Workflows door Pro's - Zoom Academy Live | Schrijf je nu gratis in!

  Lightroom Workflows door Pro's - Zoom Academy Live | Schrijf je nu gratis in!

  21 januari 2021, 09:23

  Wil jij leren bewerken in Lightroom zoals een professioneel fotograaf dat kan? Wij gaan samen met pro fotograaf Martijn Kort op 28 januari vanaf 19:00 laten zien hoe hij zijn foto's bewerkt. Je kunt weer gratis digitaal meedoen en de inschrijvingen zijn nu geopend!

  Lees verder >>
 • 0 Spoedcursus: Stilleven

  Spoedcursus: Stilleven

  20 januari 2021, 12:08

  Doe mee met deze fotowedstrijd 'Spoedcursus' en maak kans op een publicatie in het magazine met jou eigen tips voor het fotograferen van een stilleven. Dus stuur hier jouw mooiste stilleven foto in!

  Lees verder >>
 • 0 Macrofotografie in de winter: fotogeniek

  Macrofotografie in de winter: fotogeniek

  20 januari 2021, 08:31

  Macrofotografie geeft je de mogelijkheid om de wereld op een heel andere manier te bekijken. Door elementen uit te vergroten krijgen ze een heel eigen leven en komen vormen in een heel andere context te staan. In de winter kun je met sneeuw en ijs alle kanten op, waardoor het een ideaal moment is om met je camera en macrolens op pad te gaan.

  Lees verder >>
 • 0 Creatief met licht: zo maak je een foto met een dubbele belichting

  Creatief met licht: zo maak je een foto met een dubbele belichting

  20 januari 2021, 08:15

  Bij een dubbele belichting maak je twee foto's die jouw camera automatisch samenvoegt tot een dubbelbeeld. Hiermee maak je creatieve en unieke beelden. We leggen het je uit!

  Lees verder >>
 • 1 Tips om steden te fotograferen in regen, sneeuw en mist

  Tips om steden te fotograferen in regen, sneeuw en mist

  19 januari 2021, 09:37

  Stralend mooi weer nodigt uit om op pad te gaan, maar wat voor de doorsnee mens prachtig weer is, hoeft dat niet voor de fotograaf te zijn. Bij sneeuw, regen, mist of storm blijven de meeste mensen liever binnen, terwijl het bij veel fotografen ook dan gaat kriebelen om op pad te gaan. Dat is niet zo gek, want weersomstandigheden bepalen voor een groot deel de sfeer in een cityscape.

  Lees verder >>
 • 0 Workflow duinlandschap: zo bewerk je een landschapsfoto van A tot Z

  Workflow duinlandschap: zo bewerk je een landschapsfoto van A tot Z

  18 januari 2021, 08:55

  De wolken strekken zich uit over vele kilometers en lijken het landschap pas mijlen in de verte te beroeren. De duinen zijn mooi. Hun glooiingen lijken te dansen, hand in hand met hun omgeving. Harmonie, rust en stilte: zo laat het landschap zich omschrijven.

  Lees verder >>
 • 2 10 fotolocaties voor het fotograferen van bossen

  10 fotolocaties voor het fotograferen van bossen

  17 januari 2021, 10:25

  Nederland is slechts een klein landje en het is ook een behoorlijk bevolkt landje. Daarom hebben wij geen enorme bossen die zo ver komen als het oog kan kijken. Toch heeft ook Nederland een paar schitterende bossen. Wij stelden daarom een lijstje van 10 fotolocaties voor het fotograferen van bossen voor je op.

  Lees verder >>