Upload jouw foto's
 • 0 Photoshop Q&A - Zoom Academy Live | Schrijf je nu gratis in!

  Photoshop Q&A - Zoom Academy Live | Schrijf je nu gratis in!

  26 november 2020, 12:19

  We krijgen zo ontzettend veel vragen binnen over Photoshop. Daarom organiseren we op 10 december vanaf 19:30 uur een Photoshop Q&A sessie! Je kunt weer gratis digitaal meedoen en de inschrijvingen zijn nu geopend!

  Lees verder >>
 • 0 Black Friday: goed voorbereid shoppen deze vrijdag!

  Black Friday: goed voorbereid shoppen deze vrijdag!

  26 november 2020, 09:05

  Black Friday komt er weer aan! Of eigenlijk is het al begonnen, want Black Friday is tegenwoordig geen dan, maar bij de meeste winkels ruim een week. Een geweldig moment om een nieuwe camera, wat accessoires of nieuwe objectieven aan te schaffen. Vorig jaar konden we ons verheugen op veel foto- en video-gerelateerde aanbiedingen en ook dit jaar verwachten we weer een heleboel mooie producten met grote kortingen. Om de beste deals niet te missen, lees je even de tips in dit artikel. Je wilt toch niet dat je een deal mist deze week?

  Lees verder >>
 • 0 Thuisopdracht 7: Het Perfecte Plaatje

  Thuisopdracht 7: Het Perfecte Plaatje

  25 november 2020, 11:25

  Het vijfde seizoen van Het Perfecte Plaatje is weer begonnen. Ook dit seizoen staat er weer elke week een nieuwe thuisopdracht voor fotografen op de website van het programma Het Perfecte Plaatje. "Maak een spectaculaire actiefoto van een bewegend onderwerp naar keuze!" luidt de opdracht van deze week. Hoe kun je dat het beste aanpakken? Wij geven je een paar nuttige tips!

  Lees verder >>
 • 0 Zo creëer je een onscherpe achtergrond

  Zo creëer je een onscherpe achtergrond

  25 november 2020, 08:17

  Een onscherpe achtergrond is vaak een wondermiddel in een foto. Een saai beeld wordt plotsklaps spannend en ieder beeld waarbij gebruikgemaakt is van het spel tussen scherpte en onscherpte krijgt meteen extra karakter. Hoe creëer je die onscherpe achtergrond?

  Lees verder >>
 • 0 Knaagdieren binnen fotograferen: zo pak je het aan!

  Knaagdieren binnen fotograferen: zo pak je het aan!

  25 november 2020, 07:14

  Knaagdieren zijn erg fotogeniek en worden daarom ook vaal door hun baasjes gefotografeerd. Vaak hebben die foto's een komische kant, want de 'droge' en schattige blik van een konijn of cavia levert in combinatie met een verrassende achtergrond of attributen vaak de leukste beelden op. Leef je daarom lekker uit, maar denk wel aan de volgende zaken.

  Lees verder >>
 • 0 Creatieve fotografie voor thuis: zo geef je een vorm aan bokeh

  Creatieve fotografie voor thuis: zo geef je een vorm aan bokeh

  24 november 2020, 07:18

  De lichte punten in een onscherpe achtergrond nemen de vorm van het diafragma aan, waardoor er van die fraaie lichtbolletjes in de foto ontstaan. Het grappige is dat je de vorm van deze lichtvlekken zelf kunt beïnvloeden door een tweede diafragma te maken van papier. We leggen je uit hoe je dit doet!

  Lees verder >>
 • 0 De beste Black Friday-deals van Samsung

  Partner: De beste Black Friday-deals van Samsung

  23 november 2020, 14:08

  Samsung zet tijdens Black Friday diverse interessante producten in de schijnwerpers. Ben je op zoek naar een QLED-televisie met een sublieme beeldkwaliteit, dan zal de artistieke The Frame TV je ongetwijfeld bekoren. Daarnaast geeft de fabrikant hoge kortingen op diverse mobiele devices. Kortom, alle reden om vol voor die nieuwe smartphone, tablet of draadloze oordopjes te gaan!

  Lees verder >>
 • 0 Spoedcursus: Misty Morning

  Spoedcursus: Misty Morning

  23 november 2020, 12:15

  Doe mee met deze fotowedstrijd 'Spoedcursus' en maak kans op een publicatie in het magazine met jou eigen tips voor het fotograferen van een mistige ochtend! Dus stuur hier jouw mooiste misty morning foto in!

  Lees verder >>
 • 0 Doe mee met de Fotowedstrijd 'Straat' en win een Panasonic camera!

  Partner: Doe mee met de Fotowedstrijd 'Straat' en win een Panasonic camera!

  23 november 2020, 10:40

  Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Stuur nu jouw mooiste straatfoto's in en maak kans op een gloednieuwe Panasonic camera! Meedoen? Lees dan snel verder.

  Lees verder >>
 • 0 De beste Black Friday-deals van Google Nest

  Partner: De beste Black Friday-deals van Google Nest

  23 november 2020, 10:03

  Google is groot geworden met het aanbieden van gebruiksvriendelijke webdiensten, maar ook op hardwaregebied bouwde de zoekmachinegigant inmiddels een uitstekende reputatie op. Met zijn populaire Nest-lijn produceert Google allerlei slimme producten voor thuis. Interesse in een intelligente speaker, multiroom wifi, een woonassistent of een combinatie hiervan? Profiteer dan van de onderstaande Black Friday-deals!

  Lees verder >>