Dit is de Lenstafette! Onze Zoom.nl community gaat aan de slag met de premium SP objectieven van Tamron. Na het delen van de gebruikerservaring gaat de lens weer door. En door. En door! Check alle ervaringen en prachtige voorbeeldfoto's hier. Wil je zelf kans maken om deel te nemen aan de Lenstafette en twee weken lang een Tamron lens testen? Geef je dan op via onderstaande button.

Tamron
avatar lees verder >>

JudithVrugt

Judith is op pad gegaan met de Tamron SP 70-200mm F/2.8 Di VC USD G2. "Van jongs af aan ben ik gefascineerd in wat de wereld ons te bieden heeft: van diverse landschappen tot de dieren die er rondlopen."

avatar lees verder >>

edgarbroekema

Edgar is op pad gegaan met de Tamron SP 45mm F/1.8 Di VC USD. "De lens pas perfect in het spectrum van straatfotografie, maar bleek ook zeer geschikt te zijn voor andere doeleinden zoals macrofoto's.

avatar lees verder >>

gkossieris

George is continu op zoek naar zijn nieuwe 'beste foto'. Hij gaat op pad met de Tamron SP 150-600mm VC USD G2 om de prachtige natuur en wildlife in de Amsterdamse Waterleidingduinen vast te leggen.

avatar lees verder >>

Pauline1965

Pauline besteedt zoveel mogelijk tijd aan haar passie voor fotografie. Het gedrag van dieren en de schoonheid van de natuur is terug te zien in haar foto's. Ze gaat op pad met de SP 85mm F/1.8 Di VC USD.

avatar lees verder >>

hat53

Henri van Avezaath heeft een voorkeur voor avondfotografie, met name het blauwe uurtje. "Heerlijk om langzaam de lichtjes aan te zien gaan en de lucht steeds donkerder te zien kleuren." Henri gaat op pad met de SP 85mm F/1.8 Di VC USD.

avatar lees verder >>

ellispellegrom

Ellis Pellegrom kan enorm genieten van mooie natuur en kan zich zo een paar uur 'vastbijten' in het fotograferen van kleine schepsels. Ze ging op pad met de Voor Tamron test ze de SP 90mm F/2.8 DI VC USD MACRO 1:1.

avatar lees verder >>

marijke58

Marijke vindt het heerlijk om in de natuur bezig te zijn en verliest dan ook vaak de tijd uit het oog. "Door de macrolens zie je pas het mooie wat de natuur ons brengt." Marijke testte de SP 90mm f/2.8 DI VC USD MACRO 1:1.

avatar lees verder >>

ymm

Ymke volgt een fotografie opleiding en wil daarna verder gaan in de portret- en modefotografie. Ze legt graag mensen vast die iets speciaals hebben. Voor het testen van de nieuwe SP 70-200mm G2 heeft ze twee portretshoots gepland.

avatar lees verder >>

mijnstyle

Bram Kool fotografeert graag steden en landschappen, met name net voor zonsondergang of er net na. Met het testen van de SP 45mm F/1.8 Di VC USD kan hij de SS Rotterdam van zijn fotografie bucketlist afstrepen.

avatar lees verder >>

Dreetje

Andre van der Meulen gaat het liefst 's ochtends vroeg op pad in zijn eigen omgeving: "Heerlijk onthaasten in een omgeving die langzaam tot leven komt." Voor de Lenstafette testte hij de SP 35mm F/1.8 Di VC USD.

avatar lees verder >>

gmgfotografie

Guido Bosland heeft twee weken lang de SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD G2 getest, zeer geschikt voor sportfotografie. Samen met een sportmodel heeft hij een aantal toffe actiefoto's weten vast te leggen.

avatar lees verder >>

kos

Op verschillende industriële locaties in Amsterdam heeft Kos Karathanasis de SP 85mm F/1.8 Di VC USD getest. Tijdens het 'gouden uurtje' in de avond speelde hij met het daglicht maakte hij diverse portretten.

avatar lees verder >>

Isabel1999

Isabel Schildkamp staat op het punt een macrolens aan te schaffen dus de Lenstafette is de ideale mogelijkheid om zo'n lens te testen. Ze is op pad gegaan met de SP 90mm f/2.8 DI VC USD MACRO 1:1.

avatar lees verder >>

Natanya

Natanya Hartgers heeft met de SP 150-600 mm F/5-6.3 Di VC USD G2 verschillende shoots gedaan: "Mijn foto's zijn vaak het resultaat van het team, resultaat behalen is geweldig maar gezelligheid net zo."

avatar lees verder >>

EdwinMooijaart

Edwin Mooijaart fotografeerde met de SP 35mm F/1.8 Di VS USD de skyline van Deventer en de Melkweg en zonsondergang op Santorini met als resultaat: heldere sterren en prachtige scherpe foto's.

avatar lees verder >>

hollandse-meester

Als het om fotograferen gaat, houdt Frank de Vries van goede voorbereiding: locaties zoeken, lichtval inschatten en op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Voor ons ging hij op pad met de SP 45mm F/1.8 Di VC USD.

avatar lees verder >>

MariekevanAndere

Marieke Westra is aan de slag gegaan met de SP 90mm F/2.8 Di USD MACRO 1:1: "Ik kan genieten van de kleine dingen in leven. De lens toverde dingen in beeld die ik met het blote oog niet kon zien."

avatar lees verder >>

Lynn85

Lynn Hertogs heeft twee weken lang de de SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD G2 mogen testen, een echte telelens. "Ik ben totaal niet technisch als het om camera's en lenzen gaat, maar ik ben de uitdaging toch aangegaan!"

avatar lees verder >>

mariovisser

Aan Mario Visser de eer om de Tamron SP 35mm F/1.8 Di VC USD te testen. "Aangezien ik voornamelijk landschap, natuur en steden fotografeer, heb ik de lens ook daarvoor gebruikt. Het objectief heeft mij positief verrast."

avatar lees verder >>

robfink

Rob Fink houdt van kunst en het vastleggen van momenten. Zoals hij zelf zegt: 'Mijn foto's zijn een spel tussen kunst en werkelijkheid.' Voor de Lenstafette is Rob op pad gegaan met de Tamron SP 45mm F/1.8 Di VC USD.


Tijdens de Lenstafette test je vanuit jouw passie voor fotografie, twee weken lang een Premium SP objectief van Tamron, variërend in brandpunt en vatting.

Hoe werkt het?
Nadat je je hebt aangemeld om mee te doen met de Tamron Lenstafette, kiezen wij uit alle aanmeldingen Zoomers uit die mee mogen doen. Alleen als je geselecteerd bent, nemen we via de mail contact met je op. Je hoort van ons met welk objectief je aan de slag mag gaan en in welke periode. Uiteraard mag je een voorkeur doorgeven! Het objectief wordt vervolgens bij je thuis bezorgd.

Wat ga ik doen?
Je test het geselecteerde objectief thuis met je eigen camera. Aan de hand van een briefing opgesteld door de Zoom.nl redactie ga je vervolgens aan de slag met het objectief. Na het testen, schrijf je een gebruikerservaring, die wij online plaatsen op deze pagina. Natuurlijk samen met de mooie foto’s die je met de lens hebt gemaakt. Een samenvatting komt ook in het Zoom.nl magazine. Na de testperiode nomineer je een nieuwe tester die aan de slag kan gaan met een eigen objectief. Aan het einde van de Tamron Lenstafette staan 20 gebruikerservaringen op deze site en maken de testers kans om een nieuw Tamron objectief te winnen!

Wanneer je je inschrijft en je wordt niet uitgekozen om deel te nemen, zullen je gegevens niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Wel zullen we je aan het eind van de Lenstafette eenmalig mailen vanuit Transcontintenta.